Door een technische storing zijn wij momenteel bereikbaar via een ander telefoonnummer: 088 222 37 53

 

Sportblessures

We behandelen recreatieve- maar ook topsporters. Optimaal functioneren van het bewegingsapparaat tijdens uw sportprestaties is van uiterst belang om sportblessures te voorkomen. Mobiliteit, stabiliteit, balans, kracht en coördinatie zijn hele belangrijke factoren om optimaal te kunnen presteren.

Onze chiropractor is gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures. Er zijn tal van sportblessures dus het is aan te raden om deze met ons te bespreken om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

 

Voorkomen van sportblessures

Chiropractor Bevers is gespecialiseerd in de functionele analyse van het bewegingsapparaat. Hij is gecertificeerd in de ‘Functional Movement Screen’ (FMS) en de ‘Selective Functional Movement Assessment’ (SFMA). Bij deze testen wordt gekeken naar enkele functionele oefeningen en analyseren we lichamelijke bewegingsbeperkingen die mogelijk kunnen resulteren in blessures. Op basis van de bevindingen en uw score kunnen we u adviseren welke functionele oefeningen het beste voor u zijn in combinatie met de behandeling (door middel van manipulaties, mobilisaties, spierontspannende technieken etc.) van deze functiebeperkingen om sportblessures te voorkomen.

Chiropractie Uden-Veghel

Rondweg 15, 5406 NK Uden
Tel. 0413 248 010 / info@chiropractie-udenveghel.nl

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00 uur
dinsdag 08:30 - 20:00 uur
woensdag 08:30 - 18:00 uur
vrijdag 08:30 - 18:00 uur

Telefonisch bereikbaar

maandag tot vrijdag 08:30 - 17:30 uur

 

 

“We are born with our hands,
and 500 years from now there will still
be nothing in the world that can replace
what a human hand is able to feel”